Arama
Arama Sonuçları
Muhasebecilikte e-uygulama eğitimi gerçekleştirildi
Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Düzce Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) iş birliğiyle düzenlenen “Muhasebe Mesleğinde Güncel Yaklaşımlar ve E-Uygulama Eğitimi” adlı program gerçekleştirildi.
Kastamonu'da Aile Hekimlerine sertifikalı eğitim!
Aile hekimlerine yönelik olarak düzenlenen Bölgesel  Aile Hekimliğine Uyum 1. Aşama Sertifikalı Eğitim programı tamamlandı.
Kastamonu Üniversitesi’ne 20 Milyon TL destek!
Kastamonu Üniversitesi’nde 25 Ocak 2024 Perşembe günü Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Salonu’nda Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Kurumsal Büyük Veri Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Adem Kalınlı’nın katılımı ile “Yükseköğretimde Veriye Dayalı Stratejik Yönetim ve Kastamonu Üniversitesine Genel Bakış” konferansı düzenlendi.
Denk Kayığının emekçilerine Teşekkür Belgesi
İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, İnebolu denk kayığının yeniden canlandırılmasında emeği geçenleri makamında ağırlayarak Teşekkür Belgesi takdim etti.
İnebolu'da Enerjisa'ya teşekkür belgesi
İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, İnebolu Enerjisa İşletme Şefi Zafer Remzi Karabulut ve personelini gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi takdim etti.
Hasan Gümüş kimdir? Kaç yaşında? Nere okudu?
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan, Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş kaç yaşında? Hasan Gümüş nerede okudu? Hasan Gümüş nerede doğdu?
KEAH personeline iletişim eğitimi
Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi iş birliğiyle iletişim konusunda Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeline eğitim verildi.
İnebolu Orman İşletme Müdürü'ne başarı belgesi
Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu, İnebolu Orman İşletme Müdürü Azmi Şenel'e Kestane ve Defne rehabilitasyon çalışmalarında başarıları için teşekkür belgesi takdim etti.
"Kastamonu, milli iradenin yanında olduğunu gururla gösterdi"
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda program düzenlendi. Vali Avni Çakır burada yaptığı konuşmasında; "Kahraman Kastamonu halkı da Cumhuriyetimizin, demokrasimizin ve milli iradenin yanında olduğunu büyük bir gururla göstermiştir" ifadelerine yer verdi.
KASİAD ve KASİAD Vakfı’na teşekkür belgesi
AFETZEDE VATANDAŞLARA SUNDUKLARI MADDİ VE MANEVİ DESTEK NEDENİYLE BELGE VERİLDİ
Altıkulaç'a, Kaymakam'dan seferberlik teşekkürü
6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası düzenleyen Devrekani Kaymakamı Ahmet Coşkun, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Engin Altıkulaç'a teşekkür belgesi takdim etti.
Kastamonu’da kaymakamlık yaptı, Hatay’ın valisi oldu…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre, Hatay Valiliğine Amasya Valisi Mustafa Masatlı getirildi. Bir dönem Kastamonu’nun Küre ilçesinde de kaymakamlık yapan Masatlı, deprem sonrasında ciddi zarar gören Hatay’a vali olarak görevlendirildi.
Uçar, Ödüllü mülkiyeli emekli oluyor
1982 yılında başladığı meslekte 41 yılı dolduran Zonguldak Vali Yardımcısı Şenpazarlı Yıldırım Uçar, (65) ağustos ayında emekli oluyor.
Kaymakam Coşkun'dan iyilik teşekkürü
Devrekani Kaymakamlığı tarafından depremzedelere yardım kampanyası başlatıldı.
Aile hekimlerine, RSGÜÇ eğitimi
İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından aile hekimlerine yönelik, 1. Basamakta Ruh Sağlığı Güçlendirme Eğitimi düzenlendi.
Minik Kur'an Kursu öğrencileri mezun oldu
İhsangazi İlçe Müftülüğü'ne bağlı Mustafa Arzu Gider 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda yıl sonu mezuniyet programı düzenlendi. Programa İlçe Müftüsü Namık Karaahmetoğlu da katılım sağladı.
Eczacılar Günü'nü kutladılar
14 Mayıs Bilimsel Eczacılık Günü nedeniyle Atatürk ve Şehit şerife Bacı Anıtı önünde çelenk töreni ardından da Türk Eczacılık Birliği, 26. Bölge Kastamonu Ecza Odası Salonu’nda program düzenlendi.
Kırk Hadis Ezbere Okuma Yarışması
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezi’nde Kastamonu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kırk Hadis Ezbere Okuma Yarışması ve koro dinletisi yapıldı.
Kaymakam Karataş'tan anlamlı ziyaret
Cide Kaymakamı Tuncay Karataş'tan 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla, Cide Toplum Sağlığı Merkezi'nde görevli sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Kaymakam Karataş, sağlık çalışanlarına teşekkür belgesi vererek hemşirelerin 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü'nü kutladı.
Teknofest liderlerinden, Vali Çakır'a ziyaret
Teknofest'te dereceye giren öğrenciler, Vali Avni Çakır'ı makamında ziyaret etti.
"Deprem bölgesinde canla başla çalıştılar"
Cide Kaymakamı Tuncay Karataş, deprem bölgesine giden Cide Devlet Hastanesi'nde görevli 30 sağlık personellerine teşekkür belgesi takdim etti.
Türk Ocağı’nda ‘3 Mayıs’ etkinliği
Kastamonu Türk Ocağı’nda 3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Murat Yılmaz’ın konuşmacı olduğu etkinlikte “3 Mayıs 1944 ve Türkçülük Davası” başlıklı konferans gerçekleştirildi.
Bu sergi kaçmaz
Halk Bilimci (Folklor Araştırmacısı), Şair Nail Tan tarafından Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Güzel Sanatlar Fakültesine bağışlanan eserlerden oluşan “Nail Tan Koleksiyonu Seçkiler Resim Sergisi” KÜ Merkez Kütüphanesi Güzel Sanatlar Galerisinde açıldı.
Han-Der yönetimi güven tazeledi
Ankara Kastamonu-Hanönü ve Köyleri Yardımlaşma Derneği’nin (Han-Der) 9. olağan genel kurulu gerçekleştirildi.
Türkav’dan Kût’ül Amâre ve Kastamonu söyleşisi
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi tarafından “Türkav Bilim ve Kültür Söyleşileri’nin 5. programında Kut’ul Amâre Zaferinin 107. yıldönümü dolayısıyla “Kût’ül Amâre ve Kastamonu” söyleşisi gerçekleştirildi.
Kavaklıgil'den emekli personele plaket
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, EYT’den emekli olan belediye personeline teşekkür plaketi verdi.
Cide'de son iftar, depremzedelerle yapıldı
Cide Kaymakamlığı tarafından depremzede vatandaşlar için iftar programı düzenlendi.
Cideli kadınlara, teşekkür belgesi verildi
Cide ilçesinde hazırladıkları binden fazla ürünü 2,5 saatte satarak elde edilen geliri depremzedeler için bağışlayan kadınlara teşekkür belgesi verildi.
Kaybettiğimiz gazeteciler için KGK’den duygusal anma
Vefat eden meslek duayeni gazeteciler ile 6 Şubat depremi kurbanı olan gazeteciler için KGK öncülüğünde bir anma programı düzenlendi